top of page

OVER BiZZ

BiZZ College Bonaire is gespecialiseerd in het verzorgen van bedrijfseconomische opleidingen, en ontstaan uit een samenwerking tussen Danny Bol en Marcel Peijs.

Danny heeft al jarenlang zijn eigen administratie en consultancy bureau op Bonaire en is bij ons de 'praktijkman'. Marcel Peijs is eerste graads docent economische vakken en is bij ons de 'onderwijsman'. Samen dragen wij bij BiZZ College Bonaire onze financieel economische kennis graag aan u over. Wij kunnen u via onze opleidingen begeleiden naar een diploma of u / uw medewerkers met een lesprogramma op maat coachen op de werkplek.

danny.jpeg

Danny Bol

Danny Bol (1970), financieel- en belastingadviseur. 

Na het behalen van zijn Bachelor in SPD en CB Belastingadvies heeft Danny ruime werkervaring opgedaan in Nederland als Relation Manager Accountancy, Interim Financial Controller en als Financial & Tax Consultant. Danny is in 2004 naar Bonaire verhuisd en werkt sindsdien als zelfstandig financieel consultant. Zijn voornaamste focus is kwaliteit, efficiëntie en transparantie.

Marcel Peijs

Marcel Peijs (1971) is econoom, eerste graad docent economische vakken en sinds 2006 woonachtig op Bonaire.   

Na een loopbaan in het bedrijfsleven en in het onderwijs, is Marcel in 2019 voor zichzelf begonnen. Economie, onderwijs en ondernemen blijken de rode draad te zijn die nu uitmondt in BiZZ College Bonaire! 

IMG_8365_edited.jpg
bottom of page