top of page

KOSTENCALCULATIE 

(vergelijkbaar met niveau 4)

Met het PDB diploma Kostencalculatie op zak, weet hoe u een kostprijs- en verkoopprijsberekening maakt, hoe de kostprijs en hoe verhoudt zich dit tot de verkoopprijs en hoe u het resultaat van productie en verkoop berekent. U heeft inzicht in resultaten en presentatiemethoden. U bent in staat om deze taken als financieel-administrateur zelfstandig uit te voeren. 

AANTAL LESSEN​

15 lessen van 2 uur, van 19.00 - 21.00 uur

STUDIEBELASTING

Voor de studiebelasting hanteren wij de vuistregel dat 1 lesuur zo'n 3 uur huiswerk met zich meebrengt. Dit betekent dat 1 lesavond van 2 uur gelijk staat aan 6 uur huiswerk besteding per week.

TOELATINGSEISEN

Om bij BiZZ te kunnen starten met de niveau 4 opleiding Kostencalculatie, is minimaal een afgeronde VMBO-T opleiding vereist of het diploma Basiskennis Calculatie.

TARIEF KOSTENCALCULATIE     $ 1275

Het tarief is inclusief:

Inschrijfgeld

Lessen

Boeken

Online ondersteuning

Examentraining

Examenkosten

ABB

Gespreide betaling

Het is mogelijk het lesgeld in 4 termijnen te voldoen.

Opleidingskosten fiscaal aftrekbaar

Graag maken wij u erop attent dat de kosten die u maakt voor opleidingen, ook op Bonaire fiscaal aftrekbaar zijn. 

Dit betekent dat u, afhankelijk van uw persoonlijke situatie, tot 30,4% van uw studiekosten terug kunt krijgen van de belastingdienst via uw aangifte inkomstenbelasting. 

EXAMEN

Het online PDB examen Kostencalculatie bestaat uit open en gesloten vragen en duurt 90 minuten.

Bekijk hier het PDB examenprogramma Kostencalculatie.

Meer informatie over het PDB examen Kostencalculatie vindt u hier

COACHING

Naast de theoretische opleiding Kostencalculatie, kunnen wij een coachingsprogramma op maat maken om medewerkers aan de hand van de kennis die is opgedaan in de opleiding, te scholen in het optimaal gebruik maken van administratiesoftware. Wij geven u graag persoonlijk en vrijblijvend advies over hoe dit traject er uit kan zien voor de medewerker(s) bij uw bedrijf.

bottom of page