top of page

KOSTENCALCULATIE

(vergelijkbaar met niveau 5)

De MBA opleiding Kostencalculatie gaat verder dan basisberekeningen. Denk bijvoorbeeld aan kostenbudgettering, kostenbewaking, het oplossen van optimalisatievraagstukken en informatie verstrekken ten behoeve van de financiële besturen van een organisatie. Daarnaast kunt u uiteraard diverse kostencalculaties maken. Met deze kennis op zak, kunt u acteren als financieel adviseur.  

AANTAL LESSEN​

15 lessen van 2 uur, van 19.00 - 21.00 uur.

STUDIEBELASTING

Voor de studiebelasting hanteren wij de vuistregel dat 1 lesuur zo'n 3 uur huiswerk met zich meebrengt. Dit betekent dat 1 lesavond van 2 uur gelijk staat aan 6 uur huiswerk besteding per week.

TOELATINGSEISEN

Om bij BiZZ te kunnen starten met de niveau 5 opleiding Kostencalculatie, is minimaal een afgeronde HAVO opleiding, MBO niveau 4 opleiding of het diploma Kostencalculatie niveau 4 vereist.

TARIEF KOSTENCALCULATIE    $ 1275

Het tarief is inclusief:

Inschrijfkosten

Lessen

Boeken

Online ondersteuning

Examentraining

Examenkosten

ABB

Gespreide betaling

Het is mogelijk het lesgeld in 3 termijnen te voldoen.

Opleidingskosten fiscaal aftrekbaar

Graag maken wij u erop attent dat de kosten die u maakt voor opleidingen, ook op Bonaire fiscaal aftrekbaar zijn. 

Dit betekent dat u, afhankelijk van uw persoonlijke situatie, tot 30,4% van uw studiekosten terug kunt krijgen van de belastingdienst via uw aangifte inkomstenbelasting. 

EXAMEN

Het examen zal worden afgenomen op 8 of 9 juli 2021. 

Het online MBA examen Kostencalculatie bestaat uit open en gesloten vragen en duurt 120 minuten.

Bekijk hier het MBA examenprogramma Kostencalculatie.

Meer informatie over het MBA examen Kostencalculaie vindt u hier.

COACHING

Naast de theoretische opleiding Kostencalculatie, kunnen wij een coachingsprogramma op maat maken om medewerkers aan de hand van de kennis die is opgedaan in de opleiding, te scholen in het optimaal gebruik maken van administratiesoftware. Wij geven u graag persoonlijk en vrijblijvend advies over hoe dit traject er uit kan zien voor de medewerker(s) bij uw bedrijf.

bottom of page