top of page

BELASTINGWETGEVING 

(vergelijkbaar met niveau 5)

Met het MBA diploma Belastingwetgeving kent u - het belang van - de belangrijkste bepalingen van de Algemene Wet inzake Rijksbelastingen, de Wet op de loonbelasting uit 1964, de Wet op de inkomstenbelasting 2001 en de belangrijkste wetten en plichten van de in Nederland gevestigde ondernemers. Met kennis van de belangrijkste belasting-gerelateerde termen bent u moeiteloos in staat een belastingaangifte te doen.

AANTAL LESSEN​

15 lessen van 2 uur, van 19.00 - 21.00 uur.

STUDIEBELASTING

Voor de studiebelasting hanteren wij de vuistregel dat 1 lesuur zo'n 3 uur huiswerk met zich meebrengt. Dit betekent dat 1 lesavond van 2 uur gelijk staat aan 6 uur huiswerk besteding per week.

TOELATINGSEISEN

Om bij BiZZ te kunnen starten met de niveau 5 opleiding Belastingwetgeving, is minimaal een afgeronde HAVO- of MBO niveau 4 opleiding vereist.

TARIEF BELASTINGWETGEVING                  $ 1275

Het tarief is inclusief:

Inschrijfkosten

Lessen

Boeken

Examentraining

Examenkosten

ABB

Gespreide betaling

Het is mogelijk het lesgeld in 3 termijnen te voldoen.

Opleidingskosten fiscaal aftrekbaar

Graag maken wij u erop attent dat de kosten die u maakt voor opleidingen, ook op Bonaire fiscaal aftrekbaar zijn. 

Dit betekent dat u, afhankelijk van uw persoonlijke situatie, tot 30,4% van uw studiekosten terug kunt krijgen van de belastingdienst via uw aangifte inkomstenbelasting. 

EXAMENPROGRAMMA

​Het online MBA examen Belastingwetgeving bestaat uit open en gesloten vragen en duurt 120 minuten.

Bekijk hier het MBA examenprogramma Belastingwetgeving.

Meer informatie over het MBA examen Belastingwetgeving vindt u hier

COACHING

Naast de theoretische opleiding Bedrijfsadministratie, kunnen wij een coachingsprogramma op maat maken om medewerkers aan de hand van de kennis die is opgedaan in de opleiding, te scholen in het optimaal gebruik maken van administratiesoftware. Wij geven u graag persoonlijk en vrijblijvend advies over hoe dit traject er uit kan zien voor de medewerker(s) bij uw bedrijf.

bottom of page