top of page

FINANCIERING

(vergelijkbaar met niveau 5)

De vermogensbehoefte van een onderneming bepalen, een investeringsselectie maken. Maar ook het kennen van verschillende vormen van eigen vermogen en vreemd vermogen en hier berekeningen voor maken, een jaarrekening beoordelen en of overzichten maken voor interne en externe verslaglegging. Met Financiering niveau 5 kunt u prima als adviseur optreden en een stevige bijdrage leveren aan de financiële administratie. 

AANTAL LESSEN​

15 lessen van 2 uur, van 19.00 - 21.00 uur.

STUDIEBELASTING

Voor de studiebelasting hanteren wij de vuistregel dat 1 lesuur zo'n 3 uur huiswerk met zich meebrengt. Dit betekent dat 1 lesavond van 2 uur gelijk staat aan 6 uur huiswerk besteding per week.

TOELATINGSEISEN

Om bij BiZZ te kunnen starten met de niveau 5 opleiding Financiering, is minimaal een afgeronde HAVO- of MBO niveau 4 opleiding vereist, of het diploma Financiering niveau 4.

TARIEF FINANCIERING      $ 1275

Het tarief is inclusief:

Inschrijfkosten

Lessen

Boeken

Online ondersteuning

Examentraining

Examenkosten

ABB

Gespreide betaling

Het is mogelijk het lesgeld in 3 termijnen te voldoen.

Opleidingskosten fiscaal aftrekbaar

Graag maken wij u erop attent dat de kosten die u maakt voor opleidingen, ook op Bonaire fiscaal aftrekbaar zijn. 

Dit betekent dat u, afhankelijk van uw persoonlijke situatie, tot 30,4% van uw studiekosten terug kunt krijgen van de belastingdienst via uw aangifte inkomstenbelasting. 

EXAMENPROGRAMMA

Het online MBA examen Financiering bestaat uit open en gesloten vragen en duurt 150 minuten.

Bekijk hier het MBA examenprogramma Financiering.

Meer informatie over het MBA examen Financiering vindt u hier 

COACHING

Naast de theoretische opleiding Financiering, kunnen wij een coachingsprogramma op maat maken om medewerkers aan de hand van de kennis die is opgedaan in de opleiding, te scholen in het optimaal gebruik maken van administratiesoftware. Wij geven u graag persoonlijk en vrijblijvend advies over hoe dit traject er uit kan zien voor de medewerker(s) bij uw bedrijf.

bottom of page