top of page

COACHING

Naast de bedrijfseconomische opleidingen verzorgen wij coaching. De coaching zouden wij het best kunnen beschrijven als 'maatwerk on the job'. Administratieve processen worden grotendeels overgenomen door software. Door onze kennis van uiteenlopende softwarepakketten kunnen wij u en uw medewerkers adviseren om meer uit een softwarepakket te halen en uw medewerkers hierin scholen.

Coaching

U of uw medewerker(s) krijgen gedurende de opleiding begeleiding op de werkvloer, zodat de theorie direct in de praktijk wordt gebracht. Het coaching traject loopt parallel aan de periode dat u de opleiding bij ons volgt. 

 

Na afloop van het traject kunt u de financiële administratie van uw bedrijf zo veel als mogelijk in eigen beheer voeren, waardoor:

  • de financiële administratie up-to-date is;

  • allerlei rapportages gegenereerd kunnen worden (waaronder de jaarrekening);

  • een kostenbesparing gerealiseerd wordt (geen uitbesteding meer nodig aan een administratie- of accountantskantoor)

Software

Wij maken gebruik van de financiële cloudapplicatie Twinfield.

Deze software sluit naadloos aan op de theorie van de door ons aangeboden opleidingen. 

Een groot voordeel van de applicatie, is het kunnen uploaden van bestanden met financiele gegevens. Zo kunnen alle voorkomende financiele transacties worden ingelezen, waardoor veel tijd kan worden bespaard. Als voorbeeld noemen wij het inlezen van digitale bankafschriften.

De software biedt talloze rapportage mogelijkheden en gegevens kunnen eenvoudig worden geëxporteerd (naar bijv. excel).

Om optimaal gebruik te kunnen maken van alle functies binnen Twinfield, en deze te begrijpen, is het wel noodzakelijk dat een bedrijfseconomische opleiding bij ons wordt gevolgd!

Gedurende de opleiding krijgt u toegang tot een testomgeving, waarin naar hartenlust kan worden geoefend.

Twinfield_small-200x133.jpg
bottom of page