top of page

BEDRIJFSADMINISTRATIE
(vergelijkbaar met niveau 4)

Met het PDB certificaat Bedrijfsadministratie bent u in staat berekeningen te maken ten behoeve van de financiële administratie van een handels- of dienstverlenende onderneming. U kunt overzichten samenstellen zoals een grootboekrekening of een kolommenbalans. Daarnaast beschikt u over de kennis van de belangrijkste theorie en begrippen. Een flinke stap in de richting van het zelfstandig kunnen voeren van een boekhouding. 

 

 

AANTAL LESSEN​

23 lessen van 2 uur, van 19.00 - 21.00 uur

STUDIEBELASTING

Voor de studiebelasting hanteren wij de vuistregel dat 1 lesuur zo'n 3 uur huiswerk met zich meebrengt. Dit betekent dat 1 lesavond van 2 uur gelijk staat aan 6 uur huiswerk besteding per week.

TOELATINGSEISEN

Om bij BiZZ te kunnen starten met de niveau 4 opleiding Bedrijfsadministratie, is minimaal een afgeronde VMBO-T opleiding vereist of het diploma Basiskennis Boekhouden.

TARIEF BEDRIJFSADMINISTRATIE      $ 1850

Het tarief is inclusief:

Inschrijfgeld

Lessen

Boeken

Online ondersteuning

Examentraining

Examenkosten

ABB

Gespreide betaling

Het is mogelijk het lesgeld in 6 termijnen te voldoen.

Opleidingskosten fiscaal aftrekbaar

Graag maken wij u erop attent dat de kosten die u maakt voor opleidingen, ook op Bonaire fiscaal aftrekbaar zijn. 

Dit betekent dat u, afhankelijk van uw persoonlijke situatie, tot 30,4% van uw studiekosten terug kunt krijgen van de belastingdienst via uw aangifte inkomstenbelasting. 

EXAMEN

Het online PDB examen Bedrijfsadministratie bestaat uit open en gesloten vragen en duurt 120 minuten.

Meer informatie over het examen Bedrijfsadministratie vindt u hier.

Bekijk hier het examenprogramma Bedrijfsadministratie (PDB).

COACHING

Naast de theoretische opleiding Bedrijfsadministratie, kunnen wij een coachingsprogramma op maat maken om medewerkers aan de hand van de kennis die is opgedaan in de opleiding, te scholen in het optimaal gebruik maken van administratiesoftware. Wij geven u graag persoonlijk en vrijblijvend advies over hoe dit traject er uit kan zien voor de medewerker(s) bij uw bedrijf.

bottom of page