top of page

MBA, MODERNE BEDRIJFSADMINISTRATIE 

(vergelijkbaar met niveau 5)

Het MBA diploma is een veelgevraagd diploma voor tal van interessante functies in de financieel-administratieve sector, en biedt een grote baangarantie.

 

MBA’ers zijn vaak de administratieve spil in een bedrijf en werken met een grote mate van zelfstandigheid. Met MBA op zak kunt u in principe op de financiële afdeling van ieder bedrijf  werken. Daarnaast biedt MBA volop doorgroeimogelijkheden naar leidinggevende posities op financieel-administratief gebied. 

STUDIEBELASTING

Voor de studiebelasting hanteren wij de vuistregel dat 1 lesuur zo'n 3 uur huiswerk met zich meebrengt. Dit betekent dat 1 lesavond van 2 uur gelijk staat aan 6 uur huiswerk besteding per week.

TARIEVEN MBA                      $ 5150

 

Dit is een 'All-In' tarief, en is inclusief

Inschrijfkosten

Lessen: 

   > Bedrijfsadministratie (niveau 5)

   > Kostencalculatie (niveau 5)

   > Financiering (niveau 5)

   > Belastingwetgeving (niveau 5)

Boeken

Online ondersteuning

Examentraining

Examenkosten

ABB

Gespreide betaling

Het is mogelijk het lesgeld in termijnen te voldoen.

Opleidingskosten fiscaal aftrekbaar

Graag maken wij u erop attent dat de kosten die u maakt voor opleidingen, ook op Bonaire fiscaal aftrekbaar zijn. 

Dit betekent dat u, afhankelijk van uw persoonlijke situatie, tot 30,4% van uw studiekosten terug kunt krijgen van de belastingdienst via uw aangifte inkomstenbelasting. 

VOOR WIE?

Heb je een HAVO- of MBO opleiding niveau 4 afgerond en wil je je alvast voorbereiden op een HBO opleiding in bedrijfseconomische richting? Of wil je werken combineren met een bedrijfsadministratieve opleiding op niveau? Dan is deze MBO+ opleiding een uitstekende mogelijkheid om je kennis en carrièremogelijkheden op financieel administratief vlak te vergroten.

COACHING

Naast de theoretische opleiding Bedrijfsadministratie, kunnen wij een coachingsprogramma op maat maken om medewerkers aan de hand van de kennis die is opgedaan in de opleiding, te scholen in het optimaal gebruik maken van administratiesoftware. Wij geven u graag persoonlijk en vrijblijvend advies over hoe dit traject er uit kan zien voor de medewerker(s) bij uw bedrijf.

TOELATINGSEISEN

Om bij BiZZ toegelaten te worden tot de MBA opleiding is een afgeronde HAVO- of MBO niveau 4 opleiding vereist.

bottom of page