top of page

FINANCIERING

(vergelijkbaar met niveau 4)

Met PDB diploma Financiering hebt u de belangrijkste theorie paraat met betrekking tot financiering, zoals de termen agio, aandelen en verschillende ondernemingsvormen. U kunt berekeningen maken ten behoeve van de periodeafsluiting en kengetallen berekenen. Door stevige focus op de theorie bent u klaar om uw kennis in de financiële praktijk toe te passen.

AANTAL LESSEN​

15 lessen van 2 uur, van 19.00 - 21.00 uur.

STUDIEBELASTING

Voor de studiebelasting hanteren wij de vuistregel dat 1 lesuur zo'n 3 uur huiswerk met zich meebrengt. Dit betekent dat 1 lesavond van 2 uur gelijk staat aan 6 uur huiswerk besteding per week.

TOELATINGSEISEN

Om bij BiZZ te kunnen starten met de niveau 4 opleiding Financiering is minimaal een afgeronde VMBO-T opleiding vereist of het diploma Basiskennis Boekhouden & Basiskennis Administratie.

TARIEF FINANCIERING     $ 1275

Het tarief is inclusief:

Inschrijfgeld

Lessen

Boeken

Online ondersteuning

Examentraining

Examenkosten

ABB

Gespreide betaling

Het is mogelijk het lesgeld in 4 termijnen te voldoen.

Opleidingskosten fiscaal aftrekbaar

Graag maken wij u erop attent dat de kosten die u maakt voor opleidingen, ook op Bonaire fiscaal aftrekbaar zijn. 

Dit betekent dat u, afhankelijk van uw persoonlijke situatie, tot 30,4% van uw studiekosten terug kunt krijgen van de belastingdienst via uw aangifte inkomstenbelasting. 

EXAMENPROGRAMMA

​Het online MBA examen Financiering bestaat uit open en gesloten vragen en duurt 120 minuten.

Bekijk hier het MBA examenprogramma Financiering.

Meer informatie over het MBA examen Financiering vindt u hier.

COACHING

Naast de theoretische opleiding Financiering, kunnen wij een coachingsprogramma op maat maken om medewerkers aan de hand van de kennis die is opgedaan in de opleiding, te scholen in het optimaal gebruik maken van administratiesoftware. Wij geven u graag persoonlijk en vrijblijvend advies over hoe dit traject er uit kan zien voor de medewerker(s) bij uw bedrijf.

bottom of page