top of page

BKC: BASISKENNIS CALCULATIE 

(vergelijkbaar met niveau 3)

De opleiding Basiskennis Calculatie (BKC®) is geschikt voor wie graag met cijfers werkt en een functie op financieel-economisch gebied ambieert.

De opleiding is zeer praktijkgericht en besteedt veel aandacht aan goederenhandel, kostprijscalculaties en het grafisch presenteren van gegevens.

In combinatie met het diploma Basiskennis Boekhouden levert BKC u het Associatiediploma Financieel Assistent op, waarmee u kunt deelnemen aan de vervolgopleiding PDB

 

 

AANTAL LESSEN​

14 lessen van 2 uur, van 19.00 - 21.00 uur

STUDIEBELASTING

Voor de studiebelasting hanteren wij de vuistregel dat 1 lesuur zo'n 3 uur huiswerk met zich meebrengt. Dit betekent dat 1 lesavond van 2 uur gelijk staat aan 6 uur huiswerk besteding per week.

TOELATINGSEISEN

Om bij BiZZ aan de opleiding BKC te kunnen deelnemen is minimaal een afgeronde VMBO-T opleiding vereist, of aantoonbare relevante werkervaring op administratief gebied. 

TARIEF BASISKENNIS CALCULATIE     $ 1175

Het tarief is inclusief:

Inschrijfgeld

Lessen

Boeken

Online ondersteuning

Examentraining

Examenkosten

ABB

Gespreide betaling

Het is mogelijk het lesgeld in 4 termijnen te voldoen.

Opleidingskosten fiscaal aftrekbaar

Graag maken wij u erop attent dat de kosten die u maakt voor opleidingen, ook op Bonaire fiscaal aftrekbaar zijn. 

Dit betekent dat u, afhankelijk van uw persoonlijke situatie, tot 30,4% van uw studiekosten terug kunt krijgen van de belastingdienst via uw aangifte inkomstenbelasting. 

HET EXAMEN

Het online examen Basiskennis Calculatie (BKC®) bestaat uit gesloten vragen en duurt 90 minuten.

Meer informatie over het examen BKC vindt u hier.

Het examenprogramma BKC vindt u hier.

COACHING

Naast de theoretische opleiding BKC, kunnen wij een coachingsprogramma op maat maken om medewerkers aan de hand van de kennis die is opgedaan in de opleiding, te scholen in het optimaal gebruik maken van administratiesoftware. Wij geven u graag persoonlijk en vrijblijvend advies over hoe dit traject er uit kan zien voor de medewerker(s) bij uw bedrijf.

bottom of page